Karakterek

Samantha Wood
19 éves, pincérnőként dolgozik Los Angelesben. Két fiútestvére van. Nem ment főiskolára, inkább munkát vállalt, hogy fent tudja tartani a barátnőjével közösen bérelt lakást. Makacs, ám mégis kedves és segítőkész természet.Niall Horan
20 éves, a One Direction oszlopos tagja. Egy bátyja van. Zsúfolt napjait a világ minden táján éli meg, a turnék során. Az albumkészítés, a rajongói találkozók, koncertek, fotósorozatok foglalják le idejének nagy részét. Édes, szerethető fiú.Harry Styles
19 éves, szintén a One Direction énekese. Egy nővére van. Makacs, kissé gyerekes, de nagyon kedves fiú.

Zayn Malik
20 éves, a One Direction harmadik tagja. Három lánytestvére van. Nyugodt természetű, művészi, segítőkész srác.

Louis Tomlinson
22 éves, a One Direction tagja. Öt lánytestvére van. Nyughatatlan, gyerekes felfogású, mégis szerethető fiú.

Liam Payne
20 éves, a One Direction ötödik tagja. Két nővére van. Kedves, halk, érett típusú fiú.

Leah Prison
18 éves, Los Angelesben él és az egyetemnek szenteli minden idejét. Legjobb barátnőjével, Sammel a közös lakásukban szervezik családias programjaikat. Mindig boldog, makacs, ennek ellenére kedves lány.
Taylor Wood
22 éves, Los Angelesben él, saját lakásában. Egy lemezboltban dolgozik eladóként és beszerzőként. Szoros kapcsolat fűzi húgához, Samhez. Segítőkész, mégis bulizós rosszfiú.
Jason Wood
16 éves, Los Angelesben él a szüleivel. Még gimnáziumba jár, ahol épphogy átmegy évvégén. Nővérével, Samanthával nem igazán tartják a kapcsolatot, hiszen amikor a lány meglátogatja, gyakran még ki sem jön a szobájából.Eleanor Calder
21 éves, a híres Louis Tomlinson barátnője. Modellként dolgozik részmunkában, a maradék idejében a fiúkat követi a turnéjukon.

Sophia Smith
21 éves, Liam barátnője. Nincs állása, amikor csak teheti követi a bandát az utazásuk alatt. Nagyon jól kijönnek Samanthával.

Perrie Edwards
20 éves, Zayn menyasszonya. A Little Mix oszlopos tagja. Keveset tartózkodik a töbiekkel, hiszen gyakran turnézik a bandájával, emiatt kevésbé ismerik Őt.

Abigail Wilkinson
18 éves, Harry barátnője. Most fejezte be a szakközépiskoláját, s hamarosan kezdi az egyetemet. Ő is igyekszik a One Direction közelében lenni a turné során.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése